Забиваємо цвяхи...

Без коментарів...

Забиваємо цвяхи...

Повідомлення 6c6c6 » 07 жовтня 2010, 20:24

...у труну Локалайзу. Тобто я продовжую цикл оповідок про все що мене турбує.

1. Як може помітити уважний відвідувач, то останні кілька новин-повідомлень містять трохи критики як себе (зовсім трохи), так і те що мене оточує (ну тут звісно значно більше). А відповідно те що мало стати спільнотою (ком’юніті, центром, пупом Землі) поступово перетворюється в те, до чого у мене ставлення дещо негативне – у блог. Подібне перетворення однозначно нічого вдалого вже вийти не може, тому „насолоджуйтесь“ тим що є.

2. І повертаючись до критики інших. Моє останнє випорожнення :bad: (оце блювотиння клікабельне) стосувалось ресурсу „Гуртом“, якому я роблю лиш шкоду:
salvateur написав:Вибачте, а після цього у мене з'явилось відчуття вашої нещирості. Відчуття того, що ви бажаєте не процвітання Гуртом, а протилежного, чим і пояснюються всі ваші дії. Але я думаю, що Гуртом вистоїть незважаючи на усіх недоброзичливців. Руки закороткі у ворогів.

Тому знов буду перти свої пацькі руки до „кошерного“ „Гуртом“. Тре ж руйнувати... а то лиш „роблю з себе героя“ © Konfucius (хоча звісно розумію, що з мешканця центру України герой нікудишній, адже на заході були упівці, на півдні – махновці, на сході – стаханівці... а от центр тільки й спонукав розбрат з часів Київської Русі).

Але ближче до діла... Сьогодні у стрічці новин помітив отаке от „одкровення“:
Кореспондент.net написав:Глава Української греко-католицької церкви кардинал Любомир Гузар заявив, що в ході передвиборчої агітації кандидати часто намагаються проводити публічні акції спільно зі священнослужителями. На думку ієрарха, такі дії межують зі спробою використати церкву в своїх цілях, повідомляє Дзеркало тижня.

"Кандидати шукають собі виборців серед церковних людей, оскільки усвідомлюють, що з середовища всіх громадських установ саме Церква користується найбільшою довірою. Вони також часто звертаються до священиків, представляючи себе віруючими людьми, навіть якщо їх ніхто не бачив у церкві на богослужіннях", - заявив глава УГКЦ.

На його думку, кандидати намагаються схилити священнослужителів до участі у передвиборчій агітації.

"Знаючи, якою авторитетною для людей є позиція священика, кандидати просять його замовити за них добре слово перед прихожанами, а ще краще - з амвона закликати їх молитися за того чи іншого кандидата як за надійну людину. Високо цінуються фотографії з групою мирян, ще більше - зі священиком, і найбільше - з якимось єпископом ", - констатував Гузар.

Глава УГКЦ зазначив, що подібні дії не можуть викликати схвалення.

"Що можна сказати про такі заходи? На жаль, все це межує з використанням Церкви в своїх політичних цілях. Не можна допустити, щоб підтримку в такій формі мав кандидат, який є дійсно віруючим, послідовно активним у церковній громаді членом, але і це не завжди доречно ", - вважає кардинал.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні призначені на 31 жовтня.

Фіг посперечаєшся звісно, проте я вже цю проблему піднімав, здогадайтесь де?! Не здогадались? Ну тоді читайте що я шкарябав вище. Проте якщо ви схочете знайти мою статтю на „кошерному“ то не тіште себе – її вже давно видалено... Але навіть з огляду на слова „панотця“ основної віри відвідувачів того сайту певен стаття б не повернулась на своє історичне місце, бо там було сказано не лише про „поганих політиків“ але й не про менш гарних святенників. Аби не туманити дарма води не буду згадувати про що йшлося там і ким я виявився у підсумку, лиш прошу згадати останні вибори президента та мандрівки леді Ю до попів... ну і заклики певних релігійних діячів, які нині чомусь „намагаються відмежуватися“ (чому лапки? бо всім відомо що то нереально ідеалістично виглядає) від політики. Дивно чому це?

3. Вкотре думав про те як переписувалась як історія України так і світу... Ну і на локальному рівні історія Локалайзу затиралась... оно і „кошерний“ Гуртом те діло не оминуло...

4. Так як справи з хостингом не зрушились і у черговий раз прохати програмера перенести Локалайз на новий хостинг (хоча не певен на скільки його вистачить... тобто на скільки програмер готовий тримати той хостинг) мені не дозволяє моє ЕГО, а я оце знов і знов писюлькаю про „кошерний“, на якому нині хостимось, то певно скоро і отаке от блогописання стане неможливим.

На цьому певно на сьогодні все... Почуємось. :-)

Ов, і останнє: як в кращих традиціях блогописання, я мав би тут втулити те, що розріджує нині мій мозок :evil: :
> Вуха насолоджуються: [MP3|04:32] Коррозия Металла – [Орден Сатаны (2008)] – 09. Люцифер <44 kHz|320 kbps|10,41 Mb>
Зображення
Бувають справжні лідери... а бувають лідераси © гурт „Папа Карло“
Аватар користувача
6c6c6
Адміністрація
 
Повідомлень: 1099
З нами з: 22 січня 2008, 23:13
Звідки: Україна, Кременчук

Re: Забиваємо цвяхи...

Повідомлення demonm » 05 грудня 2010, 02:19

Доброго часу доби!
Надіюсь моє повідомлення з'явилось не надто пізно. Дуже давно слідкую за Вашим ресурсом і активно використовую Ваші доробки у сфері українізації. З впевненістю можу сказати, що якщо хтось шукатиме для якогось ПЗ українізатор, то у 80% як мінімум він знайде його саме на Вашому ресурсі. Причому для найновіших версій даного ПЗ. Принаймні так траплялось зі мною.
Сам давно теж займаюсь локалізацією ПЗ самотужки. Серед доробків можу назвати Total Commander 7.5 Power Pack від SamLab'а, вживлення українізатора (не свого правда) в інсталятор NOD32 Antivirus, українізатор для EasyRecovery, деякі здобутки у українізації Windows XP (сайт winxp.org.ua від спільноти hutir.info, яка схоже вже спочила у Бозі). Ну і з чудернацьких витівок - українізація іграшки Settlers III (знаю, що стара, але надто мені сподобалась ще на перших курсах універу) :) .
Дуже б не хотілось, щоб і цей сайт спіткала участь згаданого Хутору. Тож я готовий надати посильну допомогу на безкоштовній основі для розвитку даного ресурсу. В якійсь з тем про Перекладачку я читав, що ви шукали Java-програміста для cайту. Так от я і є тим програмістом. Правда я б себе гуру у Java не називав - вже надто вона велика :) , але щодо Вебу, то досить значний досвід є. Моє професійне резюме можна знайти у вільному доступі тут: http://www.linkedin.com/in/dimamaidanyuk
Також я б міг надати деяку допомогу у пошуку і налаштуванні хостингу, так як маю певний досвід, набутий від розміщення своїх проектів.
Головне - не опускайте руки!!! :wink:
Думається я не один такий, хто дійсно регулярно звертається за допомогою до Вашого ресурсу, однак не реєструється на ньому, щоб зайве не плодити акаунти, як Ви згадували. І лише декілька Ваших останніх дописів переконали мене, що все ж варто більш активно проявити себе на цьому сайті.
Тож, якщо буде потрібна допомога - обов'язково звертайтесь. Чим зможу - допоможу. А якщо сам не зможу, то пораджу того, хто зможе допомогти (так як в Інтернет-програмуванні не перший рік).
Аватар користувача
demonm
Адміністрація
 
Повідомлень: 6
З нами з: 05 грудня 2010, 00:34
Звідки: Чернівецька обл.

Re: Забиваємо цвяхи...

Повідомлення 6c6c6 » 05 грудня 2010, 14:51

Є контакт. Побачимо що з того вийде.
Зображення
Бувають справжні лідери... а бувають лідераси © гурт „Папа Карло“
Аватар користувача
6c6c6
Адміністрація
 
Повідомлень: 1099
З нами з: 22 січня 2008, 23:13
Звідки: Україна, Кременчук

Re: Забиваємо цвяхи...

Повідомлення літо » 23 грудня 2010, 19:48

Мої вітання! :Rose: нарешті це здійснилось :twisted: омріяне, виплекане і реальне... то всьо Миколай :roll:
не знала де написати і вирішили що тут буде найдоречніше.. все чудово окрім того що пропав аватар, думаю то не найгірше))
Аватар користувача
літо
 
Повідомлень: 14
З нами з: 23 грудня 2009, 21:24


Повернутись до Новини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей

cron