Коментарі

Система програмування, інтегрована в пакет Microsoft Office.

Модератор: Visual Basic

Коментарі

Повідомлення 6c6c6 » 27 липня 2011, 16:22

Маю кілька розрахункових xls-таблиць (розрахунок теодолітних ходів та тахеометрії), що використовують VBA. Добре що LibreOffice обробляє їх без проблем :roll:
Зображення
Бувають справжні лідери... а бувають лідераси © гурт „Папа Карло“
Аватар користувача
6c6c6
Адміністрація
 
Повідомлень: 1097
З нами з: 22 січня 2008, 23:13
Звідки: Україна, Кременчук

Re: Коментарі

Повідомлення Vladimir02 » 27 липня 2011, 18:49

то вам пощастило... Open Office-вський інтерпретартор basic дуже криво обробляє макроси з MS office... хіба що дуже прості... а якщо використовуються форми, різні елемнти вибору параметрів (чекбокси наприклад), то капец... :bad:
а яка у вас версія Libre office ?? може вже доопрацювали сумісніть ...
Аватар користувача
Vladimir02
 
Повідомлень: 44
З нами з: 15 липня 2011, 18:59

Re: Коментарі

Повідомлення 6c6c6 » 27 липня 2011, 21:01

Vladimir02 написав:то вам пощастило... Open Office-вський інтерпретартор basic дуже криво обробляє макроси з MS office... хіба що дуже прості... а якщо використовуються форми, різні елемнти вибору параметрів (чекбокси наприклад), то капец... :bad:

Звісно криво, адже „мілком’які“ не відкривають вповні доступ до API :evil: Власницьке ПЗ, яке ладне красти наробки вільного (наприклад, „архівно“-XML структура .docx та ін. .*x файлів), але не згідне відкрити доступ до власних шедеврів.
Vladimir02 написав:а яка у вас версія Libre office ?? може вже доопрацювали сумісніть ...

Останній кандидат у релізи.
Зображення
Бувають справжні лідери... а бувають лідераси © гурт „Папа Карло“
Аватар користувача
6c6c6
Адміністрація
 
Повідомлень: 1097
З нами з: 22 січня 2008, 23:13
Звідки: Україна, Кременчук


Повернутись до Visual Basic

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

cron